Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Spar plads på soveværelset ved at vælge en seng med skuffer

Hvis du ikke har mange kvadratmeter at gøre godt med på badeværelset, så er det en god idé at overveje, hvordan du kan udnytte den sparsomme plads optimalt. Her er en seng med skuffer en god løsning, som sikrer, at du kan bruge pladsen under sengen til opbevaring. Bliv klogere her.

Opbevar dine ting under sengen

Den største fordel ved at vælge en seng med skuffer er, at du få mulighed for at opbevare ting under sengen. Helt uden at det føles som om, der bliver optaget mere plads. Pladsen under sengen bliver nemlig sjældent brugt alligevel, og derfor er det optimalt at bruge den til opbevaring, da du på den måde udnytter pladsen på dit soveværelse bedre.

En seng med skuffer giver dig altså ekstra opbevaringsplads uden at optage mere plads på soveværelset. Skufferne er nemlig en del af sengens konstruktion og integreret i designet, så du i de fleste tilfælde ikke opdager, at der er plads til opbevaring under den. Et praktisk valg, som giver dig mere plads på soveværelset.

Få nem adgang til de ting, der er rare at have ved hånden

Når du vælger en seng med skuffer under, så får du mere plads – og samtidig har du nem adgang til de ting, som er rare at have ved hånden. Sengens skuffer giver dig mulighed for at opbevare ting som tøj, sengetøj, sko og andre genstande lige under sengen, hvilket gør det nemmere at organisere dit soveværelse og frigøre plads i skabe og kommoder.

Herudover er senge med skuffer ikke kun praktiske – de kan også sagtens have et stilfuldt og moderne design, som er med til at fuldende udtrykket på dit soveværelse. Der er mange forskellige stilarter og designs at vælge imellem, og du kan med garanti finde en seng med skuffer, der passer helt perfekt til dit soveværelse.

En billigere løsning end separate opbevaringsmøbler

Selvom du sparer plads, når du vælger en seng med skuffer, så er det faktisk også en billigere løsning i mange tilfælde, fordi du slipper for at skulle investere i separate opbevaringsmøbler, som samtidig også optager plads. Det er dog essentielt, at du vælger den rigtige seng, hvis det rent faktisk skal være billigere.

Hvis du vælger en seng, som ikke matcher din krop, så vil du på et tidspunkt ende med at skulle investere i en ny seng – og så er det ikke mange penge, du sparer. Snarere tværtimod. Vil du vide, hvilken type seng du skal købe, så kan du læse mere på Forbrugsguiden.dk, som har lavet en omfattende test af senge.