Lav selv opbevaringsplads under familiens dobbeltseng

En dobbeltseng optager meget plads i et hjem, og det kan derfor være praktisk at anvende pladsen under sengen til opbevaring. Hvis ikke der følger opbevaringsmoduler med, kan du nemt lave dem selv. Få inspiration til, hvordan du gør, her.

Soveværelset er typisk ikke det rum i hjemmet, hvor der er mest plads. Samtidig er det vigtigt, at soveværelset ikke er fyldt med rod og elementer, som i princippet ikke hører hjemme på soveværelset.

Løsningen er at anvende den plads, der er under familien dobbeltseng, til opbevaring. Det kan gøres på flere måder, og det nemmeste er naturligvis at vælge en dobbeltseng, hvor der er indbygget opbevaringsplads under. Find en billig seng her.

Et soveværelse uden rod sikrer en bedre nattesøvn

Forskning viser, at du sover bedre, hvis dit soveværelse er indrettet minimalistisk. Der skal helst være så få ting, der kan distrahere, som muligt, hvis du vil sikre, at du får en ordentlig nattesøvn. Soveværelsets eneste funktioner bør være søvn og sex, hvorfor du med fordel kan gemme de ting, der ikke understøtte disse formål, væk.

Hvis ikke der er plads til opbevaring under sengen i forvejen, er der dog ingen grund til at fortvivle. Det kan nemt laves, hvis blot du investerer tiden og kræfterne, det kræver, i projektet. Herunder følger en række tips, du kan lade dig inspirere af.

Brug gamle skuffer til opbevaring

Hvis du har hænderne skruet ordentligt på, kan du selv bygge en opbevaringsplads under sengen. Typisk er den ikke hævet så meget over jorden, hvorfor det er optimalt at anvende gamle skuffer til opbevaring.

Det kræver naturligvis, at du selv kan bygge rammen til skufferne, medmindre du finder et skuffemøbel, der passer i højden. Dog er skuffer ikke altid den bedste mulighed, da det er begrænset, hvor meget de kan indeholde.

Plastkasser kan nemt anvendes til opbevaring

Den nemmeste løsning, hvis ikke du ønsker at begive dig ud i det helt store gør-det-selv-projekt, er at købe plastkasser med hjul, som kan gemmes væk under sengen. De fås i de fleste møbelforretninger, og du kan helt sikkert finde dem i IKEA, Jysk og lignende butikker.

Det smarte ved denne løsning er, at du ikke skal til at bygge noget, men blot købe nogle kasser, som kan skubbes ind under sengen. De kan indeholde mange forskellige ting, hvilket er praktisk, da soveværelset helst ikke må flyde over med generende elementer, som i bund og grund ikke hører hjemme. Alternativt kan du vælge at anskaffe dig en helt ny seng med skuffer.