Lav dine egne skuffer under dobbeltsengen eller køb smarte opbevaringskasser

Hvad end du mangler plads i dit hjem, bor på få kvadratmeter eller vil skabe orden i dine ting, kan du med smart opbevaring let får styr på dine ejendele og bo pænt og ryddeligt.

Rod og pladsmangel er frustrerende. Det skaber uro, og dræner dig for energi. Når det roder og pladsen er træng byder du heller ikke gæster over på en kop kaffe eller te, som du måske ellers godt kunne tænke dig.

Dit hjem er der hvor du skal restituere og oplade. Derfor er det vigtigt at det er et sted hvor du kan få ro til genopbygge din energi. Særligt er soveværelset stedet hvor du restituere og genoplader batterier til en ny dag, hvorfor det er specielt vigtigt med et roligt og indbydende soveværelse.

Derfor er det også vigtigt at du har en god seng, som sørger for at du ligger godt og bliver udhvilet. Er du i tvivl om hvilken seng der passer bedst til dig og dine behov, find den bedste dobbeltseng på Senge-testeren.dk, og forsvind hen i drømmeland.

Udnyt pladsen under din seng

Mange glemmer at der kan opbevares ting under en seng, hvilket er ærgerligt. Under en seng er der meget plads, hvorfor det egner sig eminent til opbevaring af diverse ting. Pladsen under sengen kan udnyttes på mange forskellige måder.

Mange sengeproducenter har også efterhånden designet et utal af sengestel med opbevaring under sig, både i form af store rum, skuffer og kasser. Nogle senge skal løftes op i madrassen, hvor andre skal trækkes ud for at komme til opbevaringspladsen.

Har du en seng der står på ben, kan du købe “bedrollers”, diverse smarte opbevaringskasser eller skuffer på hjul som du kan komme dine ting ned i. På den måde kan du let komme til dine ting under sengen, i stedet for at opbevare dem i poser eller lignende.

Lav selv din opbevaring under sengen

Er du handy og har hænderne godt skruet på kan du selv lave din opbevarings-skuffer -eller kasser til under sengen. Det er særligt smart hvis du har en seng der står på ben. Det er nemlig ikke altid at de opbevaringskasser og skuffer man kan købe passer i højden.

Find ud af hvad du bedst kunne tænke dig, om det er en form for kasser, skuffer eller noget helt tredje. Anskaf dig noget træ, en form for træbehandling eller maling, eventuelt hjul til under kasserne eller skufferne, det nødvendige værktøj, skruer og søm.