3 gode grund til at vælge en seng med skuffer under

Der er mange gode grunde til at vælge en seng med skuffer under. I hvert fald hvis du vil have mere plads på soveværelset. Er du endnu ikke helt overbevist? Så følger her tre gode grunde til, at du bør vælge en seng med skuffer under, når du skal investere i en ny seng til soveværelset.

Få mere gulvplads

Ofte er det ikke det største rum i hjemmet, som bliver inddraget, når der skal etableres et soveværelse – og det er også helt okay. I princippet skal du ikke bruge mere end plads til din seng, og så har du sådan set alt, hvad der er behov for. Til gengæld er det sjældent sådan, det fungerer i virkeligheden.

De fleste har nemlig en tendens til at have alt for mange tinge stående på soveværelset, men det er faktisk ikke nogen god idé. Med en seng med skuffer under kan du gemme alt det, du ikke har brug for nu og her, af vejen, så du får mere gulvplads, og dét er en stor fordel, uanset om der er tale om de bedste kontinentalsenge med skuffer under eller enhver anden form for seng.

Hold soveværelset simpelt

I forlængelse af den forrige grund til, at du bør vælge en seng med skuffer under, så er der også den helt klare fordel, at du får mulighed for at holde dit soveværelse simpelt. Dit soveværelse skal primært bruges til at sove, og derfor bør de ting, som ikke opfordrer til søvn, ikke være synlige – og dem kan du gemme væk i en seng med skuffer.

På den måde kan du holde dit soveværelse mere simpelt, så du kan få fred og ro til at sove. Det er helt perfekt, hvis der ikke er andet end din seng og eventuelt et tøjskab på soveværelset. Samtidig er det bare nemmere at holde soveværelset pænt og rent, når det ikke flyder med ting og sager over det hele.

Gem gæstedyner, -puder og -betræk væk

En anden fordel ved at have en seng med skuffer er, at du kan opbevare de ting, som du ikke skal bruge hele tiden, under sengen. Det kan eksempelvis være dyner, puder og betræk, som overnattende gæster låner, når de er på besøg. Der er ingen grund til, at det ligger og flyder, når du kan gemme det af vejen.